Търсим партньори, с които да обсъдим Визия за България и

...
Търсим партньори, с които да обсъдим Визия за България и
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Трябва да подкрепим реалната икономика, за да можем да правим социална политика

„ Търсим сътрудници, с които да обсъдим „ Визия за България ” и дружно да вървим напред. Правим го, с цел да може нещата, които би трябвало да се трансформират, да не бъдат измислени лабораторно от политици, които няма да ги осъществят, а да бъдат разисквани с хората в действителния бизнес ”.
Това сподели зам.-председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Кирил Добрев на среща с представители на БСЧП „ Възраждане”. Той добави, че социалистите осъзнават, че няма по какъв начин да вършат обществена политика без развита стопанска система. „ Затова би трябвало да подкрепим действителната стопанска система, с цел да можем да реализираме своите хрумвания в обществената сфера и сме застъпили тези хрумвания във Визията”, добави Добрев. Той съобщи, че задачата на левицата е всеки един българин да откри себе си във „ Визия за България” и това е нейният смисъл. „ Правим срещи с браншови организации и жители, с цел да могат те да дадат своите оферти и да намерят себе в този документ”, сподели още Кирил Добрев.

Крум Зарков: Обсъждаме „ Визия за България” с всички, тъй като желаеме да знаем какво да вършим, когато хората ни дадат доверие

„ Много постоянно партиите идват на власт и се чудят какво да вършат с нея. Ние желаеме да създадем обратното- да знаем какво ще вършим, когато хората ни дадат своето доверие. Отворени сме за прям разговор с всички върху главните детайли на „ Визия за България”. Това сподели зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Крум Зарков. Той добави, че левицата е заела екип, който събира всички оферти, с цел да може в края на годината да излезе пред българите с ясна визия за това, което би трябвало да се направи в България, с цел да излезем от порочния кръг, в който страната ни се намира. „ Вчера стана ясно, че задграничните вложения в страната ни са се стопили десетки пъти. Според Национален статистически институт, по отношение на юни тази година, бизнес средата се е влошила фрапантно през лятото и то във всички браншове. Точно този модел желаеме да обърнем”, напомни Крум Зарков. „ Нужна ни е стопанска система, обърната към хората, които създават. Затова би трябвало да изберем- дали средствата да се разпределят на близки до властта хора, както се случва сега, или да разпределим ресурса въз основата на цели. Ние предлагаме тъкмо това, тъй като разпределянето на ресурса е разковничето”, разясни зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия.

Виктор Серов: „ Визия за България” ни направи голямо усещане със своята съвестност и изчерпателност

„ Визия за България” ни направи голямо усещане със своята съвестност и изчерпателност. Хубаво е, че се мисли напред и Българска социалистическа партия си дава сметка за това, което става в страната и че то не е добро”. Това сподели по време на срещата ръководителят на БСЧП „ Възраждане” Виктор Серов. Той добави, че България е най-бедната страна членка на Европейски Съюз, с най-висока смъртност, най-ниска раждаемост и най-висока корупция и тези няколко индикатора ни дефинират като страна сега. „ Когато ръководи, Българска социалистическа партия би трябвало да реши тези проблеми, с цел да не бъдат българите малцинство в личната си държава”, сподели още Серов. Той съобщи, че проблемите са доста съществени и това, че Българска социалистическа партия ги вижда и разсъждава по тях, е доста значимо. „ Хубаво е, че документът е плод на напъните на хора, които познават действителната конюнктура в България”, сподели още Виктор Серов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР