Тържествата по случай платинения юбилей на кралица Елизабет продължават до

...
Тържествата по случай платинения юбилей на кралица Елизабет продължават до
Коментари Харесай

Принц Луи открадна вниманието от кралицата по време на тържествата

Тържествата по случай платинения празник на кралица Елизабет не престават до края на тази седмица. Докато мнозина честват историческото 70-годишно ръководство на кралицата обаче, някои не наподобяват изключително разчувствани от този факт. Принц Луи, който се появи на балкона в Бъкингамския замък, сподели неподправената си детска реакция към събитието, която няма по какъв начин да не завоюва благосклонностите ни.

По държанието му съдим, че не е обожател на тълпите от хора. И въпреки Кейт да се опитваше да го убеди да се държи обичайно, а Шарлот да направи забележка на по-малкия си брат да спре да маха толкова при идването и да отклони ръката му, хлапето нямаше да желание да ги послуша.

 

Princess Charlotte putting an end to the enthusiastic waving from her younger brother, Prince Louis. #PlatinumJubilee#HM70#TroopingTheColour (No copyright breach intended. Copyright BBC Television) pic.twitter.com/oojLboe9wb
— Royal Reporter (@RoyalReporterUK) June 2, 2022
Луи постоянно се обръщаше към Елизабет II и напълно не се притесняваше да я заговаря. Кулминацията на палитрата от страсти, която всяко дете знае, че не е редно да държи под ключ, пристигна, когато запуши ушите си, поради шума от прелитащите самолети. В разнообразни моменти принц Луи беше забелязан да закрива очите си, да се хваща за главата, да подпира брадичката си, да се опира на лакти на балкона и да прави разнообразни физиономии.А ние получихме още едно освежаващо увещание, че децата са ваксинирани против суетата и ограничаващия етикет на формалните мотиви. Искреното му поведение беше видяно от мнозина, като шегите в онлайн пространството за момент отклониха вниманието от кралицата към дребното момче.

 

Most days we are all Prince Louis. pic.twitter.com/ubOTYb4c0w
— Amanda Stein (@amandacstein) June 2, 2022
„ През множеството време всички ние сме принц Луи “, написа консуматор, като показа фотография на дребния принц, който прави опит да запуши ушите си. 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Catherine Of Cambridge (@dofcambridge)

Въпреки не толкоз приятното шоу със самолети, принц Луи все съумя да отново резервира положителното си въодушевление и не разреши да му бъде скучно. Камерите го снимаха по какъв начин води обаятелен диалог с прабаба си, кралицата, с което сподели, че прекомерната съвестност напълно не е по усета му.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от European Royal Families (@europeanroyalfamily_)

Междувременно настроенията към кралицата и нейното ръководство остават изключително позитивни. Соред изследвания, кралицата се радва на внимание и е уважавана измежду своите жители, като осем от 10 души имат позитивно мнение за нея, а три четвърти считат, че е свършила добра работа като кралица.

Днес следва да бъде отслужена благодарствена работа в катедралата " Свети Павел " в Лондон, като стана ясно, че Елизабет Втора няма да участва, откакто е почувствала проблеми с опорно-двигателния уред, когато се е появила на вчерашния боен церемониал, предава Ройтерс. В събота членовете на кралското семейство ще участват на конните надбягвания в " Епсъм ". По-късно пред Бъкингамския замък ще има концерт с присъединяване на рок групата Queen, американската R&B певица Алиша Кийс и певицата Даяна Рос.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от LaPresse S.p.A. (@lapresseofficial)
Над 16 000 улични празненства във Англия в чест на платинения празник на кралица Елизабет
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР