Таня Боева се радва на нова любов, след като тайно

...
Таня Боева се радва на нова любов, след като тайно
Коментари Харесай

Прясно разведената Таня Боева се натиска с младия си любовник на плажа! СНИМКИ:

 tania-boeva-2

Таня Боева се радва на нова обич, откакто скрито се разведе със брачна половинка си Мишо Бураджиев преди няколко месеца.

Фолк ветеранката цъфна на плажа в Созопол дружно с много по- млад и мускулест юначага. Двамата въобще не криеха интимността си. Не спираха да си разменят милувки и целувки. А певицата се грижеше усърдно за комфорта на младия си ухажор.

Таня Боева не спираше да се суети към него. Тя му вземе кафенце от плажното заведение. Сервира му го и зае очаквателна позиция, с цел да извърши идната му поръчка.
Синът на фолк певицата не беше с нея и гаджето й на плажа. Явно детето сега е връчено да бащата да го гледа, до момента в който майка му се радва на любовната идилия с новия си мъж.

 tania-boeva-3

Преди няколко месеца се заприказва, че Таня Боева е забърсала млад ухажор. Толкова хлътнала по него, че решила да се разведе със брачна половинка си Мишо, с който са двойка от цели 18 години. Минаваха за най- постоянното семейство в поп- фолка. Заедно претърпяха и жестока персонална покруса – гибелта на второто им бебе, което умря малко след раждането.
Единственият им наследник е на 9 години.

 tania-boeva-4

Новото й гадже очевидно е по- младо от нея, само че това въобще не попречило на възприятията им. Певицата се залюбила с него в края на предходната година. Не след дълго, брачният партньор й разбрал грозната истина. Но желанието й да се разведат, му пристигнало като гръм от ясно небе. Фолк дивата обаче желала да прекратят брака си, с цел да може да се радва на мира на новия си любим. Говори се, че той е много богат и задоволявал всяка нейна волност.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР