Танцуващи пожарникари от Казанлък, станаха хит в социалните мрежи. Видеото,

...
Танцуващи пожарникари от Казанлък, станаха хит в социалните мрежи. Видеото,
Коментари Харесай

Огнеборци с поздрав към дете: Кои са танцуващите пожарникари?

Танцуващи пожарникари от Казанлък, станаха шлагер в обществените мрежи. Видеото, което се популяризира стремително и пожъна триумф е отдадено на дете , което е техен огромен почитател.

„ Това е час от националния тим по пожароприложен спорт. Връщайки се от едно интернационално съревнование в Словакия, нашият началник Стоян Колев ни помоли да създадем едно видео за неговата внучка, която е наш почитател и постоянно следи какво се случва в този спорт “, изясни Йордан, който през днешния ден има рожден ден.

Посочват, че бюджетът планува понижаване на разноски за поддръжката на избавителна техника

Въпреки напрегнатото всекидневие на огнеборците те съумяват да се забавляват. „ Винаги намираме способи да се забавляваме. Освен че поддържаме физическа форма, с цел да сме на равнище, когато би трябвало да се отзовем на сигнал за пожар, ние се стараем и да се разтоварваме дейно “, разясни Георги.

Най-бързите пожарникари имат доста триумфи в спортната дисциплинираност за огнеборци. „ Последните две седмици участвахме в два шампионата – в Полша и в Словакия. Там заехме призови места – в дисциплината бойно разрастване и в щафетата четири по 100 м с трудности “, изясни и Любослав.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР