Тандемното изпитание в романтичното риалити Един за друг от изминалата

...
Тандемното изпитание в романтичното риалити Един за друг от изминалата
Коментари Харесай

Участниците в “Един за друг - от пионки и стресирани домакини до Лара Крофт

Тандемното тестване в сантименталното риалити " Един за различен " от миналата седмица разкри какви са същинските връзки сред двойките.
 Неочаквано завръщане на отстранени двойки и страховито предизвикателство в новия епизод на “Един за различен ”
Изненади и страховито предизвикателство в “Един за различен ”

Какво да чакаме тази седмица

Те влязоха в ролята на пионки, които трябваше да се придвижват по поле, разчитайки както на личния си шанс, по този начин и на помощ от другар. С поддръжката на околните до тях, Радина и Петър завоюваха надпреварата и станаха " Супердвойка на седмицата ". Двамата прибавиха към фамилния бюджет финансов бонус от 6000 лева и получиха задачата да изпратят още две двойки на борба за избавление. Така с изключение на тях, единствената друга двойка, която бе избавена, станаха приятелите им Виктория и Явор.

Шест бяха двойките, които се впуснаха в борба за избавление, която ревизира до каква степен добре се оправят сътрудниците с домакинските обвързване под стрес. Участниците трябваше да облекат обща пижама и, пременени по този метод и употребявайки единствено една от ръцете си, да сменят чаршафи и калъфки на спалня.

В това предизвикателство за втора поредна седмица най-хубаво показване и отличен синхрон демонстрираха Димана и Христо. Най-бавни пък бяха Александрина и Иван, на които тестването се стори съвсем невероятно за осъществяване. Това автоматизирано ги изпрати на елиминации, а поради наказване от 30 секунди, с изключение на тях, застрашени от изпъждане се оказаха и Галина и Владимир.

Те таман бяха получили втори късмет в сантименталната конкуренция и влязоха още веднъж във вилата на любовта, само че все пак отново отпаднаха. Семейството с три деца не съумя да се потвърди като по-големия любимец от съперниците си Александрина и Иван. И защото получи единствено две обятия, трябваше да се сбогува с останалите участници в предаването, този път дефинитивно.

Нови провокации обаче предстоят на останалите двойки. Тази седмица в самостоятелното им тестване, дамите ще имат опция да се превъплътят в един от най-любимите облици на мъжете, а точно този на Лара Крофт. Какво тъкмо обаче ги чакат нежните половинки, следва да разберем.
 Каква ще бъде изненадата за двойките в сантименталното риалити “Един за различен ” тази седмица
Изненадата в “Един за различен ” тази седмица

Нови страсти и безредици в сантименталното риалити

" Един за различен " е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР