Тъмни кръгове, бръчки, помръкнал поглед, зачервени очи - умората, както

...
Тъмни кръгове, бръчки, помръкнал поглед, зачервени очи - умората, както
Коментари Харесай

Три трика, с които да не изглеждаме уморени

Тъмни кръгове, бръчки, помръкнал взор, зачервени очи - умората, както и съвсем всяко друго човешко положение, се отпечатва най-добре в погледа ни. Как да създадем по този начин, че да изглеждаме по-малко изтощени, даже това да няма връзка с действителността?
 Снимка 493046
Овлажняващ крем

Според сътрудниците от Mr. Porter първо би трябвало да се погрижим за кожата към очите. Най-лесният метод е потребление на овлажняващи серуми и/или кремове, които съдържат ретинол, витамин С и хиалуронова киселина. Нанасят се заран и вечер с леки потупващи придвижвания.

Торбичките

Недоспиване, невъздържание с времето пред компютъра или пък със сериалите вечер. Каквато и да е повода за този противен недостатък, е хубаво да се погрижим да го премахнем. Най-лесният, изпитан и на ниска цена метод е с масаж с кубче лед или 10-минутна маска с краставица.
 Снимка 493045
Зачервени очи

Горните фактори могат да станат причина и за зачервявания и сълзене на очите. Можем да се оправим с този проблем с капки за очи, предложени ни в аптеката. Ако имаме подозрения за по-сериозен здравословен проблем, най-добре да посетим офталмолог.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР