Талатливият актьор Стефан Денолюбов е пред развод, подшушнаха пред Уикенд

...
Талатливият актьор Стефан Денолюбов е пред развод, подшушнаха пред Уикенд
Коментари Харесай

Стефан Денолюбов пред развод на 51! Актьорът зарязал жена си заради млада адвокатка

Талатливият артист Стефан Денолюбов е пред бракоразвод, подшушнаха пред „ Уикенд ” чудесно осведомени със обстановката негови сътрудници. На 51 години той е изоставил жена си поради ненадейно разгоряла се обич сред него и млада адвокатка.

Новината, че брачният партньор ѝ има връзка с друга, пристигнала като гръм от ясно небе за към момента законната половинка на Стефан Денолюбов, която цялостен живот го е носила на гърба си съвсем в дословния смисъл на думата. 43-годишната дама, която е икономист по обучение, се била нагърбила с поддръжката на цялото домакинство и грижите за сина им, до момента в който актьорът твори на сцената, пред камерите, а по-късно – и в първата механа, в която види празен стол. Вместо да подвига кавги у дома, благоверната предпочитала да гледа на половинката си като на безгрижник, вместо като на елементарен алкохолик. Тя с удоволствие му прощавала прегрешенията с чашката, оправдавайки слабостта му с необятно публикуваната илюзия, че геният наложително върви на разположение с твърдото гориво.

Това спокойно взаимно битие сред актьора и неговата жена обаче завършило доскоро повече от два месеца . Тогава брачната половинка схванала, че мъжът ѝ си е паднал по млада адвокатка и двамата от известно време постоянно употребяват взаимните си благосклонности. Ето това благоверната отказала да елементарни. Не са известни детайлности тъкмо по какъв начин е схванала за изневярата, само че се знае, че фамилията на артиста е разрушено. Съпругата му, чието име „ Уикенд ” не загатва от почитание, отказала да търпи повече унижения и посочила вратата на Стефан.

„ Страшно доста я заболя, когато разбра, че ѝ поставя рога! Вече два месеца не може да излезе от дупката. Затворила се е в себе си, отхвърля да се среща с хора и непрестанно плаче ”, настояват хора от обкръжението на фамилията. На Денолюбов тази обстановка не му била приятна, само че все пак не считал да се отхвърля от младата си държанка, с цел да желае амнистия от брачната половинка. Предпочитал да се разведе.

Самият актьор не един път е признавал позитивните качества на жена си. Тя била от хората, които заставали зад тила му, без значение от неговите провинения. Вместо да му пили на главата, че не изкарва задоволително пари, го подкрепяла да работи единствено това, което му е забавно. Затова постоянно си разрешавал да отхвърля добре платени функции и задължения, считайки, че са му под равнището.

Разчитал на пари от джоба на жена си.

Преди няколко години Стефан Денолюбов бе уволнен от Сатиричния спектакъл „ Алеко Константинов ”, а като съображение за това беше посочено, че не излиза задоволително постоянно на сцената. Той не отхвърля, че си е разрешавал да отхвърля участия в пиеси, в случай че ги смята за „ халтура ”. Има обаче много солидно присъединяване в сериала на Нова тв „ Етажна благосъстоятелност ”, за който не може да се каже, че е демонстрация на висша форма на изкуство.
Прави доста мощно усещане с ролята си във кино лентата „ Слава ” на режисьорите Кристина Грозева и Петър Вълчанов, с която е разгласен за най-хубав артист на фестивал в Хърватия (2016 г.), както и във кино лентата на Стефан Командарев „ Посоки ”, взел участие във фестивала в Кан. Наскоро феновете на Нова тв го видяха и в сериала „ Дяволското гърло ”, където игра правосъден доктор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР