Талантливият Sinan не спира да изненадва феновете си все по-интересни

...
Талантливият Sinan не спира да изненадва феновете си все по-интересни
Коментари Харесай

Sinan в международна колаборация с неповторимите Dzambo Agusevi Orchestra

Талантливият Sinan не стопира да изненадва почитателите си все по-интересни песни. Звездата на Diapason Records показа новия си план „ Мое сърце “ – интернационална колаборация с известните Dzambo Agusevi Orchestra, чиято премиера се състоя в ефира на Фен ТВ и YouTube канала на медията.

 

Dzambo Agusev (Джамбо Агушев) стартира кариерата си в дребното градче Струмица, Северна Македония и доближава до международната сцена. Фънки тигърът на балканската духова музика, както го назовават, от дълго време е спечелил фенове отвън границите на своята татковина и дружно с оркестъра си изнася концерти из всички кътчета на Европа и в целия свят.

 

Sinan признава, че от дълго време са другари с Dzambo Agusev и постоянно се възхищавал на изключителния му професионализъм. „ Той е огромен гений. Но по-важното е, че е необикновен човек – доста земен и непретенциозен. Уважавам доста работата му, неговото съществено отношение и уместност. “, показа изпълнителят.

 

 Двамата се срещат на едно частно празненство, където непринудено поражда концепцията да създадат обща ария. Музиката на „ Мое сърце “  е дело на самия Sinan, аранжиментът е на Dzambo Agusev, а текстът – на Йордан Гергов.

 

 

Купонджийското видео е снимано в Нидерландия, а работата стартира 9:00 ч. сутринта. Dzambo Agusev и оркестърът му пътували цяла нощ, защото предходната вечер имали концерт в Полша. Въпреки натоварената си стратегия музикантите били извънредно точни и снимачният развой почнал по график. Макар и да нямали време да си отдъхнат, Dzambo и момчетата не се оплакали нито за момент и дали всичко от себе си. Всички се забавлявали извънредно доста по време на фотосите на клипа, а в паузите никой не мислел за отмора – Sinan и музикантите не спирали да свирят и пеят.

 

 

 

Можете да гледате видеото „ Мое сърце “ на Sinan x Dzambo Agusevi Orchestra  в ефира на ФЕН ТВ, както и в формалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други. 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР