За любопитните най-атрактивен този път се оказа тоалетът ѝ. Яркото

...
За любопитните най-атрактивен този път се оказа тоалетът ѝ. Яркото
Коментари Харесай

Галена отсвири и бельото по участия

За любопитните най-атрактивен този път се оказа тоалетът ѝ. Яркото жълто несъмнено се завръща на мода, само че по-интересен бе моделът на дрехата. В горната си част тя едвам побира бюста на певицата, а когато погледът слезе надолу, незабавно стартира да търси и долни дрехи под дребната поличка.

Доста разголена, естествено, е и долната част и доста добре разкрива ханша на Галена. Бельото обаче като че ли липсва и поради настроенията в клубовете евентуално огромна част от мъжката публика е била очарована от концепцията фолкаджийката просто да е пропуснала бикините. Фолкдивата не се впряга изключително от публичното мнение и често-често провокира вниманието я с осъществяванията си на сцената, я с тоалетите си.

По-интересното е, че брачният партньор ѝ очевидно няма нищо срещу жена му да е толкоз предизвикателна и да си играе с въображението на непознатите мъже. Галин очевидно е участвал на въпросното присъединяване, само че по никакъв начин не бил обезпокоен от протичащото се. Двамата са дружно от години и даже се радват на към този момент поотраснали наследници. Галена обаче няма желание да се трансформира в хрисима брачна половинка, която да върти къща и деца. Тя продължава да се изявява по участия до измежду нощите, като постоянно предизвика публиката с танци, облекла, държание.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР