Талантът на ЦСКА-София Валентин Антов беше определен за най-обещаващото дете

...
Талантът на ЦСКА-София Валентин Антов беше определен за най-обещаващото дете
Коментари Харесай

Наредиха Антов сред децата чудо

Талантът на ЦСКА-София Валентин Антов беше избран за най-обещаващото дете знамение в родния футбол. Той попадна в полезрението на страницата Football Wonderkids в Инстаграм, която следи стотици млади играчи по целия свят. По отношение на Антов те написаха: " Валентин се отличава със успокоение и физика, и с умеенето да играе в отбрана и в халфовата линия. Друг обещаващ футболист в българското състезание е крилото Мартин Минчев ", показват от Football Wonderkids.

Антов има 34 участия в елита, като дебютът му бе на 14 април 2018 година против Верея. Той е бил титуляр в 25 от срещите. През предишния сезон Вальо записа 18 мача в елита, а през актуалната акция имаше 12. Неговото налагане този сезон стартира при Милош Крушчич. Интересното е, че Антов е бил на трена по 90 минути във всеки от 12-те си дуела. От началото на годината беше употребен в центъра на отбраната поради травмата на Раул Албентоса, а през есента действаше като опорен халф.

За купата Антов има още 7 частия, а в Лига Европа - също 7. През 2018-а той игра против всеки от противниците на " армейците " (Рига, Адмира Вакер и Копенхаген), а през тази акция се изправи против Титоград в Черна гора и Осиек в София.

Антов нееднократно е бил спряган за трансфер в чужбина. Факт е, че за него са идвали скаути от Англия, а преди към година и половина за неговите права имаше и оферти от Острова. Племенникът на Анатоли Нанков дебютира за " алените " едвам 14-годишен в дуел за Куата на България, когато отборът беше в Трета лига. После записа и няколко участия в Югозпадната Трета лига, само че тежка травма му попречи да играе повече.

" Тема Спорт " Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР