Талантът на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд се е провел тайни

...
Талантът на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд се е провел тайни
Коментари Харесай

Мейсън Грийнууд е провел срещи с играчи на Ман Юнайтед, търси подкрепа

Талантът на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд се е провел секрети срещи с някои от играчите на Манчестър Юнайтед в желанието си да бъде изслушан и да бъде чута неговата позиция за събитията преди да бъде взето извънредно решение за неговото бъдеще. С други пък той се е свързал в обществените мрежи, с цел да показа своята версия на обстановката.

Нападателят бе арестуват през януари 2022-а по обвинявания в обезчестяване, полово посягане и контролиращо държание, а незабавно по-късно и отхвърлен от “червените дяволи ”. В началото на февруари тази година изненадващо Кралската прокуратура смъкна всички обвинявания към него. Въпреки това от “Олд Трафорд ” оповестиха, че ще проведат лично следствие, а геният продължава няма достъп до тима. В британската преса се появиха информации, че ще бъдат извършени съвещания с играчите на женския и мъжкия отбор преди да бъде взето решение за бъдещето на играча.
 Ерик загар Хаг се обадил на Грийнууд за първи път, откогато пристигна на „ Олд Трафорд “ Ерик загар Хаг се обадил на Грийнууд за първи път, откогато пристигна на „ Олд Трафорд “
Източници на вестник “Сън ” от клуба оповестяват: “Той се е свързал с някои играчи на Юнайтед, с такива, които се познават от годините в академията, срещнали са се, с цел да го изслушат и сами да решат. Има симпания към него от някои, защото той към този момент е почтен в очите на закона. Играчите обаче остават изцяло съсредоточени към положителното показване на отбора сега, ” декларира човек от “кухнята на клуба ”. Решение за бъдещето на играча най-вероятно ще бъде взето едвам след края на сегашния сезон считат в медиите на Острова.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР