Николас Хари записа най-голямата победа в кариерата си, след като

...
Николас Хари записа най-голямата победа в кариерата си, след като
Коментари Харесай

Николас Хари преодоля Томи Пол и стигна финала в Рим

Николас Хари записа най-голямата победа в кариерата си, откакто надделя Томи Пол след 6-3, 6-7(3), 6-3. Така той се класира на финала на. В него той ще срещне Александър Зверев. Надпреварата в италианската столица е с награден фонд 9.09 милиона евро.

Хари, подложен под номер 21, е първият тенисист от Чили от 2007 насам, достигащ до заключителен мач на равнище Мастърс 1000. Преди 17 години това направи Фернандо Гонсалес.

„ Мисля, че предложих най-хубавото от себе си в този мач. Хвърлих безусловно всички сили и нападнах успеха. Не се стопирах и за секунда. Трудно е да поддържаш сходно равнище на централизация, само че това беше ключът за класиране на финала “, съобщи Хари.

Чилиецът записа 13 аса и добави 35 печеливши удара за успеха против Пол. Мачът продължи два часа и 44 минути игра, като той завоюва от петия си мачбол.

„ Не беше доста занимателно на корта, само че се постарах. Важното е, че в последната част играх най-добре и бях нападателен. Сега се усещам чудесно “, добави Николас Хари.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР