Бъдещият спортен директор на ЦСКА Михаил Александров вече е посетил

...
Бъдещият спортен директор на ЦСКА Михаил Александров вече е посетил
Коментари Харесай

Михаил Александров посети базата в Панчарево

Бъдещият състезателен шеф на ЦСКА Михаил Александров към този момент е посетил базата на " алените " в Панчарево. Освен спортно-техническата си активност, се чака някогашният футболист да следи изкъсо както за градежа в Панчарево, където е упражнявал и лагерувал, до момента в който е бил младеж на ЦСКА преди години, по този начин и за " Българска войска ".

Както е известно, Александров приключи през предходната година влиятелна стратегия за мениджмънт " MIP " на УЕФА, обхващаща тъкмо планиране на игрища и бази. Във въпросния курс Александров бе с имена като Сами Кедира, Найджъл де Йонг, Хамит Алтънтоп, Неманя Видич, Бенедикт Хьоведес и Дембаба.

Въпреки че по-голямата част от футболната кариера на някогашния национал минава в Лудогорец, той е младеж на ЦСКА, като става част от школата през 1996 година За първия тим обаче има едвам 3 мача, преди да поеме към Борусия (Дортмунд).

Очаква се назначението на Михаил Александров да се оповести до дни. Наскоро той разгласява фотография, на която е дружно със Стилиян Петров и Иван Велчев-Кюстендилеца, по време на срещата сред Астън Вила и Ливърпул, приключила 3:3. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР