Такситата в Пловдив вдигнаха цените на километър пробег и началната

...
Такситата в Пловдив вдигнаха цените на километър пробег и началната
Коментари Харесай

Такситата в Пловдив вдигнаха цените

Такситата в Пловдив подвигнаха цените на километър пробег и началната такса с 10 ст. Така новите цени стават 1,09 на км денем и 1,19 през нощта, стартовата цена към този момент е надлежно 1,95 и 2,05.  

Връща се и забравената от години такса за повикване, тя ще е 25 ст. Тази сума се начислява от лидера на колата като добавка, в случай че човек махне на таксито на улицата, няма да дължи 25 ст. Непроменена остава единствено таксата за престой - 30 ст. на минута.

" Нали знаете, че сме с нови цени. Цените на горивата се успокоиха, само че всички останало нараства - елементи, масла и т. н. ", изясни на кореспондент на " 24 часа " таксиметров водач от една от огромните компании. Новите цени са въведени от всички съществени компании на пазара в Пловдив. " Има и солови играчи, които си карат по лични цени, оня ден клиенти ми се оплакаха, че са им взели 40 лева от " Тримонциум " до мола на Братската могила. Цената на този курс е не повече от 7-8 лева ", добави таксиджията.

В последните години такситата в Пловдив понижиха и собено при неприятно време клиентите мъчно намират коли, тъй че надали може да се чака фрапантен отлив поради новите цени, предава " 24 часа ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР