Таксиметрови шофьори от няколко столични компании блокираха кръстовището на бул.

...
Таксиметрови шофьори от няколко столични компании блокираха кръстовището на бул.
Коментари Харесай

Протест на такситата в София след тежката катастрофа на бул. Черни връх

Таксиметрови водачи от няколко столични компании блокираха кръстовището на бул. " Арсеналски " и " Черни връх ",където късно нощес бяха убити две млади дами при тежка злополука.

При случая пострада и таксиметров автомобил, в който джипът на причинителя на произшествието се е блъснал, преди да се вреже в асансьорна кабина на метрото и да прегази девойките.

Участниците в митинга стопираха придвижването в символ на съпричастност с сътрудника си и с околните на починалите дами.

" Апелираме за правдивост, надзор, отговорност, сигурност и рационално шофиране. Да спрем войната на пътя! ", се споделя в апела на една от фирмите - Yellow Taxi 91119.

За 18:30 ч. е проведен и още един митинг против " несправянето с рецидивистите и корупцията на пътя ".

Организаторите упорстват за оставки и уволнения за тези, които са позволили виновника за двойното ликвидиране да се движи безнаказано по публичната пътна мрежа, незабавни акции против всички останали " джигити с десетки нарушавания на пътя " и по-строги наказания както за нарушителите, по този начин и за контролните органи, които позволяват рецидивисти на пътя.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР