Брандът Etat Pur е роден като парадокс в съвременната козметична

...
Брандът Etat Pur е роден като парадокс в съвременната козметична
Коментари Харесай

ETAT PUR: Точно това, от което се нуждае кожата. Нито повече, нито по-малко

Брандът Etat Pur е роден като абсурд в актуалната козметична промишленост.

От една страна в продължение на години тя се развива в търсене на " формула знамение ", на артикули " всичко в едно ", които съдържат доста дейни съставки вкупом.

От друга страна - в действителност 70% от хората нямат кожни проблеми. Дерматологията учи, че освен е належащо, а е даже нездравословно да се нанасят дейни съставки върху кожата, в случай че тя не се нуждае от тях. Всяко деяние провокира реакция, резултат от неконтролирани резултати на разбъркване и струпване на непотребни съставки.

Etat Pur залага на второто - да избегне несъразмерното отнасяне на кожата. Идеята е по едно и също време елементарна и революционна: дейните съставки се отделят от всекидневната грижа. Така кожата получава тъкмо това, от което се нуждае в избран миг - без да се натоварва ненужно. Марката въплъщава правилата на екобиологичния метод, създаден от NAOS в последните повече от 40 години. Фокусът е върху съставките, безусловно нужни за мечтаната изгода, само че без непотребни или ненужни добавки.

Екобиологичният метод на NAOS

NAOS преглежда кожата като жива екосистема, която непрекъснато взаимодейства с околната среда и претърпява промени с времето. Това е фундаментът на философията на козметичната компания, който я прави неповторима и я отличава.

NAOS го назовава екобиологичен метод. Той е основан на приемливост към кожата и знания за нейната биология. В основата му е вярването, че вместо да се третира прекалено, кожата би трябвало да се научи по какъв начин да действа вярно. Именно тази визия въодушевява основаването на BIODERMA, Institut Esthederm и Etat Pur - три марката, които се стремят да укрепят екосистемата на кожата и да поддържат нейните естествени механизми.

Съставките за основаването на продуктите на Etat Pur са определени измежду най-чистите и са без замърсители и примеси. Използвани са единствено най-безопасните, с цел да се подсигурява сигурността на продуктите, без значение от вида кожа. Чистите дейни молекули точно таргетират другите кожни проблеми за отнасяне, единствено когато кожата има потребност.



Чиста дейна молекула прополис на Etat Pur

Прополис е естествена съставна част от пчелния кошер. Прополисът, който е селекциониран за основаването на продукта, е със сертифицирано органически генезис и се добива във Франция. Този нишов рандеман подсигурява високо качество на прополиса: богат на дейни молекули - като полифеноли, протеини и минерали.

Прополисът е прочут с пречистващите и успокояващите си свойства и е съвършен за кожа, склонна към акне. Той я пречиства, регенерира и успокоява за по-здрав и постоянен загар.

Продуктът се нанася заран и вечер - преди хидратиращия крем. Препоръчва се да го употребявате за отнасяне на акне по лицето в продължение на най-малко 3 седмици.

Открийте чистата дейна молекула прополис, както и цялата гама артикули, която предлага марката.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР