Тъжната история на едно кученце докоста стотици, но ще открие

...
Тъжната история на едно кученце докоста стотици, но ще открие
Коментари Харесай

Захвърлиха го без храна на път, днес търси любящ човек СНИМКИ

Тъжната история на едно кученце докоста стотици, само че ще открие ли своя човек?

Историята му е споделена в обществените мрежи от млада жена, която му осигурила краткотраен заслон. Героят на идващия роман е едно тримесечно мъжко пале, което си няма природа, само че е изпълнено с доверие, светещо в очите му.

Било захвърлено на път някъде в Пловдивско, нямало оставена вода, нямало и храна. Мъникът се в края пътното платно, където бил и открит.

" Озовахме се на точното място в точното време. Той е изплашено бебе толкоз добродушно и доверчиво.. не помръдна, до момента в който го взимахме, като че ли се беше предал ", написа Теодора И.

Днес е приютен краткотрайно в изоставена къща, където може да остане едвам няколко дни. А след това? Жената, която споделя историята му, пробва да открие и собственик на кученцето.

Вижте цялата история за кученцето, споделена в мрежата:
" Оставен самичък в нищото, без вода и без храна на многолюден път. В десния завършек на платното светиха единствено очичките му, чакащи идната кола, от която можеше да бъде прегазен.  Озовахме се на точното място в точното време. Той е изплашено бебе толкоз добродушно и доверчиво... не помръдна, до момента в който го взимахме, като че ли се беше предал.  Никой не знае какво е претърпял, знаем единствено че се беше примирил с това да почине. Та, взехме го и единственият вид беше да го сложим в клетка на двора в една изоставена къща. Имаме време до неделя да намерим дом на дребното клетниче. Мъжко на към 3 месеца. Намираме се в село покрай гр. Асеновград.
Приятели, апелирам ви за интензивно шерване.
Заедно можем повече. "  
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР