Сюжетите, които хората виждат насън, са само десет. Милиарди хора

...
Сюжетите, които хората виждат насън, са само десет. Милиарди хора
Коментари Харесай

Хората сънуват само десет сюжета

Сюжетите, които хората виждат насън, са единствено 10. Милиарди хора по света виждат едни и същи сънища, само че с разнообразни участници в тях, с разнообразни елементи и страсти.

Абсолютно всички хора виждат сънища, само че доста от тях въобще не си спомнят за това. Всяка нощ човек вижда четири или пет серии от съня си – от време на време на една тематика, като продължение на сериал, от време на време безусловно разнообразни.

Всъщност хората сънуват единствено през двадесет % от времето, в което спят. Единствените хора, които не сънуват безусловно нищо, са тези, които имат някакви съществени пострадвания на главата.

Ако желаете да запомните съня си, незабавно откакто се разсъните, запишете всичко, което си спомняте, на лист хартия, който държите покрай леглото си.

Ако си спомняте сънищата си с най-малките елементи, това значи, че нервите ви са разтърсени и постоянно се събуждате нощем, без сами да го знаете.

Лицата на непознатите хора, които виждате в съня си, са в действителност лицата на хора, които сте видели денем, само че не сте запомнили. Понякога в съня се появява физическо чувство, което изпитвате, до момента в който сънувате. Например в случай че сте ожаднели, до момента в който спите, може да сънувате вода.

 Убиец

Сред постоянно срещаните сюжети в страната на сънищата са половият, в който вършиме обич с човек, който доста харесвате в действителния живот, а също по този начин и този, в който сте дете.

Един от най-разпространените сюжети в сънищата е преследването – може да бъдете преследвани от неприятни хора, диво животно или измислено страшилище. Ако в съня си вие тичате нагоре и се катерите, сте на правилен път към решението на сериозен проблем в действителния живот.

Ако пресичате мост или граница, това значи, че скоро в живота ви ще се случи доста значимо събитие. Случи ли ви се насън да бягате от нарушители, това издава неумишлено възприятие за паника, което най-често е провокиран от стрес.

Когато някой ви преследва в съня ви, не бягайте, а се обърнете с лице към него. По този метод може да се справите с проблем, който не можете да решите в действителния живот.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР