Symbio, един необичаен дует за необичайни инструменти, роден в Стокхолм,

...
Symbio, един необичаен дует за необичайни инструменти, роден в Стокхолм,
Коментари Харесай

Шведски авангард фолк със Symbio в радиофестивала Аларма Пънк Джаз“ на БНР

Symbio, един необикновен дует за необикновени принадлежности, роден в Стокхолм, излиза на сцената на Първо студио на БНР на 25 май, петък, от 21.00 ч.

Йоханес Геворкян Хелман (хърди-гърди) и Ларш Емил Ойебергет (акордеон) излизат на сцената по покана на Посолството на Кралство Швеция, триото за средновековна музика Ambient Folklore и радиофестивала „ Аларма Пънк Джаз “ на БНР. Силното театрално наличие на двамата музиканти и новаторското им звучене им донасят премията „ Най-добър нов актьор на годината " на Шведските награди за фолк и уърлд музика през 2016 година Концертите им с истинска авторска музика са изпълнени с персонални и пъстри истории, разказвани по едно и също време радостно и съществено.

Билетите на цена 20 лв. са на касите на EasyPay в цялата страна и онлайн в системата на EpayGo. На входа преди концерта цената на билета е 25 лв.. Входът е свободен за деца до 13-годишна възраст (с придружител).

Геворкян Хелман и Ларш Емил Ойебергет от Symbio ще се срещнат с представители на медиите в деня на концерта 25 май, петък, от 11.00 ч. в зала 31 на Българското национално радио (бул. Драган Цанков №4)
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР