Лили Иванова разреши на Човека глас - Тони Стораро, да

...
Лили Иванова разреши на Човека глас - Тони Стораро, да
Коментари Харесай

Умопомрачителен концерт на Тони Стораро, дори Лили Иванова го призна

Лили Иванова позволи на Човека глас - Тони Стораро, да изпее две от песните й - " За тебе бях " и " Ветрове ", в своя концерт по случай 25 години на сцената! Това беше най-голямата изненада на вечерта по случай 25 години на сцена на фолкизпълнителя. Но с това изненадите не свършиха.

Примата на родната сцена изпрати и букет с думи на удивление към гения на фолкизпълнителя, а той се просълзи от наслада.

" Това е най-голямото нещо, което ми се е случило в живота - да съм поздравен от огромната Лили Иванова. Благодаря ти, Лили! Обичам те! ", не скри вълнението си Стораро.

Четири часа се оказаха незадоволителни за фолкидола да изпее всичките си шлагери. Повече от 250 минути без отмора Човека глас се раздаде онлайн, а публиката от самото начало танцуваше и ръкопляскаше.

До Тони неразделно бяха бендът на Таркан от Турция и Истанбулската филхармония. Малко преди тях като " подгряващ " излезе Аристос Константину, прочут в България с поредицата си от участия по събития.

Да поддържат звездата в дуети с него, на сцената излязоха артистите, с които през годините Стораро е пял - Десислава, Емилия, Алисия, Константин, Галена, Софи Маринова и несъмнено, надарените му синове - Фики и Емрах.

Истински възторг провокира появяването на Азис, който бе определен преди година за " Модна икона ". Краля на фолка излезе с шлейф над панталона си, повлиян от международната вълна унисекс обличане.

Преди да изпеят с Тони шлагера му " Грешница ", Азис го поздрави с прочувствено видео, а Стораро му върна жеста, като сподели за сътрудника си и другар, че е популярен артист. 

" Пожелавам ви всеки да има в живота си едно огромно сърце, каквото е Тони Стораро ", сподели Азис.

В единствените 5 минути, когато Човека глас липсваше от сцената, с цел да се преоблече, публиката настръхна от фолклорните осъществявания на Фики. Звездата от " Като две капки вода " от предишния сезон съумя да вдигне залата с осъществяване на песента " Уморени крила " на Дони и Момчил, а малко преди него Емрах също просълзи татко си като изпя ария в дует с него.

Преди гръцката част на концерта Стораро не пропусна да спомене, че има двама реализатори от южната ни съседка, които са негови учители. Това са починалият към този момент Василис Карас и гръцката звезда Зафирис Мелас. На мениджъра на Карас - Стратос Гиатос, той връчи възпоменателен плакет, а с другия изпяха няколко песни.

Веднага по-късно на сцената се появи Галена с думите: " Това, което Тони направи довечера, е история за попфолка и един урок за всички. Ще има в бъдеще такива концерти, ти направи първата крачка, ние сме след теб ", сподели тя и извърши шлагера си " Шефката ".

Почти на финала на вечерта имаше и друга изненада - до момента в който Тони Стораро пееше " Сине мой ", до него без никакво терзание застана внукът му Тони-младши. Момченцето е извънредно музикално и незабавно му пролича, че ще тръгне по стъпките на татко си и на дядо си.

Финалът на концерта още веднъж подвигна присъстващите в залата с емблематичните песни - " Кой уши байряка ", по време на която се изви дълго хоро, и " Моя страна, моя България ".

" Благодаря ви, че направихте моя празник толкоз специфичен и толкоз хубав! Прекланям се пред вас ", разчувствуван бе в края Човека глас Тони Стораро, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР