Бившата половинка на фолкпевицата Глория - композиторът Илия Загоров, предостави

...
Бившата половинка на фолкпевицата Глория - композиторът Илия Загоров, предостави
Коментари Харесай

Сръбкиня направи кавър на един от най-големите хитове на Глория

Бившата половинка на фолкпевицата Глория - композиторът Илия Загоров, даде един от най-големите шлагери на изпълнителката в дует с Азис - " Не сме безгрешни “, на сръбкинята Сандра Африка.

Парчето стана шлагер в западната ни съседка за часове, а единствено за седмица видеото бе гледано над един милион пъти в нета.

Версия

За кавър версията на " Не сме безгрешни “ разкри самият Загоров с пост в обществените мрежи.

" Една моя ария - " Не сме безгрешни “, която публично предоставих на моята колежка от Белград Сандра Африка. Благодаря за положителния сръбски вид!!!... Само да уточня, тази ария не съм я качил за база за съпоставяне. Мисля, че няма нищо неприятно, че музиканти от друга страна са поискали моята МУЗИКА “, написа Илия в собствен пост, като към написаното е споделил и сръбската версия на парчето, което носи името Skote Moj.

Албум

Преди години Загоров бе композитор на едни от най-големите шлагери на Глория, само че след раздялата им отпътува да живее в чужбина.

В сръбската версия на " Не сме безгрешни “ с фючъринг се включва и Емир Джулович. Той стана известен у нас с дуета си с Деси Слава " Колко те обичах “.

Текстът е написан от Saša Lazić, Ljilja Jorgovanović, а аранжиментът е поверен на Aca Krsmanović. Парчето е поместено в новия албум на Сандра Африка, озаглавен Zaboravljena Lutkа.

В него намират място 9 чисто нови части, показани с атрактивни видеоклипове, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР