Свръхзвуковия Мартин Петров призова родните фенове да подкрепят благотворителния Мач

...
Свръхзвуковия Мартин Петров призова родните фенове да подкрепят благотворителния Мач
Коментари Харесай

Мартин Петров с послание за благотворителния мач на Стилиян Петров

 " Свръхзвуковия " Мартин Петров прикани родните почитатели да поддържат благотворителния " Мач на Надеждата ", проведен от Фондация " Стилиян Петров ". Шампионът на Швейцария със Сервет (Женева) и някогашен футболист на Волфсбург, Атлетико (Мадрид), Манчестър Сити и Болтън ще укрепи редиците на българския тим за шоуспектакъла на 6 септември. Любимецът на Сектор " Г " е единствено една от многото звезди, които ще вземат присъединяване в самодейността на рекордьора по мачове с националната фланелка.

" Очаквам ви на 6 септември на Националния стадион, с цел да създадем дружно едно шоу, да уважим Стан и да помогнем на хората, нуждаещи се от нас в битката им с заболяването. Нека дружно създадем незабравима вечерта и да си прекараме прелестно ", прикани Петров в особено видеообръщение.

Редом до Стилиян и Мартин в благотворителния „ Мач на Надеждата “ ще бъдат голям брой звезди като Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Красимир Балъков, Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Неманя Видич, Юри Джоркаеф, Гарет Бари, Гайска Мендиета, Луис Гарсия, Гари Кейхил, Джо Коул, Шей Гивън, Ашли Йънг, Патрик Бергер и още куп други любимци на милиони почитатели по света.

Билетите за събитието към този момент са в онлайн продажба на уеб страниците bilet.bg и epaygo.bg, както и на всички каси на EasyPay в страната.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР