Свикнали сме да я виждаме бляскава и безупречна, но под

...
Свикнали сме да я виждаме бляскава и безупречна, но под
Коментари Харесай

Никол Шерцингер: Аз съм воин, но имам и друго лице

Свикнали сме да я виждаме блестяща и безупречна, само че под грима и марковите облекла Никол Шерцингер е просто едно момиче от Хавай . Хавай е в нейната душа, в нейния дух, в нейното сърце, в нейните корени.

И затова Никол доста добре знае какво е мана - духовната сила и лекуващата мощ, която усещаш вътре в себе си. За последно съумява да я почувства на разходка с братовчед си по родните си места, когато двамата минават под водата на хубав водопад.

Тогава усеща потребността от пречистване и трансфорамия, които по-късно взема решение да откри и надалеч от Хавай посредством подготвителната стратегия Mana Movement , която следва от известно време.
 Снимка 475315

Когато е доста дребна, Никол се мести със фамилията си в Луисвил, Кентъки. Но те взимат парче от хавайската си просвета със себе си. Баща й е музикант, свири на укулеле, майка й е нападка танцьор, а чичо й танцува с огньове. Пеят и в хора на локалната черква.

И един ден, когато дребната Никол чува ария на Уитни Хюстън , усеща някаква непозната до момента мощ в себе си. Като дете е доста срамежлива и към момента не е разкрила певческите си заложби, само че знае, че желае тъкмо това да прави. И до ден-днешен умее да комуникира най-добре с музика и ария .
 Снимка 475319

Така с дребни, само че уверени стъпки стига до 2003 година, когато става част от Pussycat Dolls. И макар всички триумфи на сцената, Шерцингер е безапелационна, че нейното най-голямо благосъстояние е " ohana " - хавайската дума за семейство, споделя тя пред HILuxury Magazine.

Няма опция постоянно да се вижда с роднините си, които не са по никакъв начин малко, само че се пробва да го прави най-малко два пъти в годината. А когато е в Хавай, Никол е същински щастлива и може да покаже другата си " по-мека " страна - да се отпусне на плажа, да кара сърф, да яде локална храна и да танцува локални танци.
 Снимка 475152

През останалото време е боец , което счита, че е обвързвано с нейния генезис и дългото потекло от воини с огромни сърца.
 Снимка 475317

А те са неизменима част от нейната същина и й дават огромна мощ, даже без да го осъзнават. С годините тя е схванала, че точно фамилията и споделените моменти с тях са най-голямата полезност в живота.
 Снимка 475153

 Никол Шерцингер, Том Евънс и един доста занимателен танц
Когато Никол Шерцингер и Том Евънс си сменят функциите

Определено им отива

Певицата е горда и за всичко, което е постигнала, най-много тъй като е почнала от нулата, от дребното островно градче и с доста пристрастеност и труд е съумяла да построи кариерата, за която е мечтала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР