Световноизвестните брандове Pepsi и Lego знаят как да се възползват

...
Световноизвестните брандове Pepsi и Lego знаят как да се възползват
Коментари Харесай

Pepsi и Lego се шегуват с пикапа на Tesla

Световноизвестните марки Pepsi и Lego знаят по какъв начин да се възползват от обстановката и го потвърждават с шегите си във виртуалното пространство за новата разработка на Tesla - пикапа Cybertruck, чиято премиера бе предходната седмица. Презентирането, водено персонално от Илон Мъск провокира много спорни оценки, мнения и даже насмешки, изключително откакто по време на демонстрацията от какви надеждни материали е изработен моделът, участници съумяха да счупят един от прозорците на автомобила със стоманена топка, поканени от Мъск да тестват точно по този метод здравината на употребяваните в създаването " на-високотехнологичните закалени стъкла ".  

В звук с критиците на Cybertruck, Pepsi и Lego сътвориха специфични постове за профилите си в обществената мрежа „ Туитър “, които към този момент доближиха до хиляди консуматори.

„ Еволюцията на пикапа е тук. Гарантирана резистентност “, написа екипът на производителят на детски играчки Lego към фотографията, имитираща презентацията на модела Cybertruck.

The evolution of the truck is here. Guaranteed shatterproof pic.twitter.com/RocTEkzzwI

— LEGO (@LEGO_Group) November 27, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР