Световно признатият телеком професионалист Крис Харпър е новият търговски директор

...
Световно признатият телеком професионалист Крис Харпър е новият търговски директор
Коментари Харесай

Световно признат телеком професионалист става търговски директор на Нетера

Световно приетият телеком експерт Крис Харпър е новият търговски шеф на Нетера, оповестиха от компанията, водещ световен снабдител на телекомуникационни услуги. През последните години той е бил вицепрезидент по развиването на пазарите отвън Северна Америка на канадския телеком оператор Bell. Преди това – до сливането на телеком колосите T-Mobile и Sprint в Съединени американски щати, в продължение на 14 години е бил вицепрезидент „ Международни мрежови услуги “ на Sprint. Крис е и член на борда на шефовете на Канадско-британската комерсиална камара и вложител в разнообразни бизнес инициативи.

 „ Крис се причислява към Нетера във значим миг от нашето развиване. Ние постоянно сме били и продължаваме да сме пионери през 25-годишната ни история. Нетера е добре познато име в промишлеността в Централна и Източна Европа. Сега нашето предизвикателство е да станем желан снабдител и в международен мащаб. ", разяснява създателят и шеф на Нетера Невен Дилков.

На въпрос по какъв начин наподобява Нетера извън, Крис Харпър дава отговор, че е млада, витална и пъргава компания. Той възнамерява да способства за развиването ѝ със своето неповторимо конкурентно преимущество: „ Аз вадя фирмите от тяхната зона на комфорт на нови пазари и в нови райони ”. Крис е потвърдил това умеене, като е позиционирал японската компания NEC в Русия и Южна Африка в миг, когато и двете страни, както и пазарите им, още са се развивали и с тях е било мъчно да се прави бизнес. Той също по този начин открива Sprint отвън Съединени американски щати, откакто те продават всичките си световни активи на Global One/Equant. Съвсем неотдавна той води Bell Canada в Европа, Близкия Изток и Африка (ЕМЕА).

Като най-важно свое умеене обаче той дефинира " да стимулирам хората да реализират зашеметяващи резултати, като в това време се забавляват и се любуват на живота “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР