Световният №1 Новак Джокович имаше изобилие от причини да бъде

...
Световният №1 Новак Джокович имаше изобилие от причини да бъде
Коментари Харесай

Джокович сбъдна мечтата си да гледа Звезда на живо в ШЛ

Световният №1 Новак Джокович имаше обилие от аргументи да бъде благополучен след сезон ’18 в тениса, само че това не бе единственият спорт, който му донесе благополучие през годината. Докато таман бе почнал похода си към купата от US Open, обичаният му футболен тим Цървена звезда се класира за груповата фаза на Шампионската лига за пръв път от 26 години насам.

Това означаваше, че сърбинът най-сетне ще има опция да посети техен дуел на най-елитната клубна сцена. Не съумя да го направи по-рано, защото имаше задължения по време на тенис сезона, само че го стори през вчерашния ден – на срещата с френския отличник Пари Сен Жермен.

Да, любимците му отстъпиха на съперниците си с 1-4, само че сигурно това е било скъпо преживяване за лидера в ранглистата, който запечата момента с камерата на телефона си:

По-рано през годината Ноле се срещна с футболистите на Цървена звезда, както и с други представители на клуба, като изгледа дуел от сръбското състезание и получи специфичен екип, носешещ неговото име.

Tenniskafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР