Световният тенис елит вече се намира в Австралия и се

...
Световният тенис елит вече се намира в Австралия и се
Коментари Харесай

Бивша световна номер 1 призова: Останете спокойни и мислете за здравето си

Световният тенис хайлайф към този момент се намира в Австралия и се готви за първия шампионат от „ огромния шлем “. Australian Open би трябвало да започва на осми февруари, а в края на този месец мъжете ги чакат 2 подгряващи съревнования в Мелбърн, като и двете надпревари ще бъдат много забавни, а ние с неспокойствие ще чакаме появяването на корта и на Григор Димитров. ATP Cup е друго огромно събитие, което ще притегли вниманието на почитателите тъкмо преди старта на откритото състезание на Австралия.

Тенисистите към този момент са сложени под карантина, само че огромна част от тях показаха съществено неодобрение от изискванията в Австралия. Появиха се голям брой недоволства от липса на качествена храна, слаба интернет връзка и извънредно неприятна хигиена в хотелските стаи. Провеждането на подготвителни занимания също е съвсем невероятно, а някои тенисисти твърдо се оповестиха срещу 14-дневната карантина.

Бившата международна номер 1 и двукратна шампионка от „ шлема “ Виктория Азаренка опита да успокои обстановката. Представителката на Беларус прикани своите сътрудници да запазят успокоение и просто да изтърпят, до момента в който всичко това отмине. Азаренка акцентира значимостта на първия шампионат за годината от „ огромния шлем “ и добави, че ще е прелестно това огромно събитие да се организира пред аудитория.

„ Нека всички запазим успокоение и мислим за здравето си. И на мен не ми е елементарно да приема множеството неща, с които въобще не съм съгласна, само че в живота постоянно се постанова да вършим взаимни отстъпки. Трябва да приемем обстановката, а това скоро ще свърши. Виждам по какъв начин управляващите в Австралия в действителност се стараят да мислят за нашата сигурност и се пробват да обезпечат едно обикновено осъществяване на Australian Open.

От всичко, което аз зная, ще бъдат позволени много фенове по кортовете и това също не е по никакъв начин елементарно във времената, които живеем. Предлагам да съблюдаваме разпоредбите и да почитаме хората, които са виновни за сигурността ни. Надявам се, че всичко ще бъде наред и ще имаме един прелестен първи шампионат от шлема. Ще е отлично да играем пред аудитория и аз персонално нямам самообладание “, сподели Азаренка.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР