Световният номер 8 Григор Димитров започва участието си на тенис

...
Световният номер 8 Григор Димитров започва участието си на тенис
Коментари Харесай

Има дата и час за първия мач на Григор Димитров на US Open

Световният номер 8 Григор Димитров стартира присъединяване си на тенис шампионата US Open против носителя на 3 трофеи от “Големия шлем ” и победител в Ню Йорк от 2016 година Стан Вавринка.

Организаторите към този момент оповестиха, че предстоящият с максимален интерес конфликт от първи кръг на събитието ще бъде първи в програмата на най-големия корт “Артър Аш ” в понеделник. Това значи, че в 19:00 часа на 27 август двамата ще излязат на сцената. Григор има четири победи в седемте мача с швейцареца, който обаче го изхвърли от " Уимбълдън " още в първи кръг преди съвсем два месеца.

След техния дуел е плануван мачът сред Винъс Уилямс и Светлана Кузнецова, а от 02:00 часа сутринта в понеделник против вторник срещите си ще изиграят Серина Уилямс и Рафаел Надал - надлежно против полякинята Магда Линет и Давид Ферер.

На корт “Луис Армстронг ” пък програмата стартира в 18:00 часа наше време, като откриващият мач е сред международната номер 1 Симона Халеп и Кая Канепи. След това феновете ще гледат Анди Мъри - Джеймс Дъкуърт, както и срещата на миналогодишната победителка Слоун Стивънс с Евгения Родина. /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР