Световният номер 18 Стивън Магуайър победи Алън Тейлър с 10:5

...
Световният номер 18 Стивън Магуайър победи Алън Тейлър с 10:5
Коментари Харесай

Магуайър и Уайт прескочиха първото препятствие към Световното

Световният номер 18 Стивън Магуайър победи Алън Тейлър с 10:5 в първи кръг на квалификациите за Световното състезание по снукър. Шотландецът водеше с 5:4 в края на първата сесия, само че след това наложи превъзходството си във втората, с цел да отбрани статута си на любимец в своята секция от пресявките.

Доста по-тежка задача имаше първенеца от “Пол Хънтър Класик” Майкъл Уайт, който се наложи с 10:9 против Жуан Ниу, като чак в последния фрейм поведе за първи път в дуела.

@michaelwhite147 has dug deep to overcome China's world number 107 Niu Zhuang. The Welshman was never ahead until the very end, but he has clinched the decider to progress 10-9.#ilovesnooker pic.twitter.com/a2vJnC0Pjw
— World Snooker (@WorldSnooker1) April 14, 2018
“Първият кръг е извънредно значим, тъй като в случай че не го спечелиш, не получаваш нищо. Ако победиш обаче, взимаш 9 хиляди паунда. Знам, че мога да се представям на равнище, когато стане напечено. Спечелих без да играя най-хубавия си снукър, дори не играх въобще както мога”, изясни Уайт след срещата.

В други дуели Оливър Лайнс се наложи над първенеца на Европа при дилетантите Харви Чандлър с 10:6 и продължи сполучливо борбата за отбраняване на професионалния си статут. Същото направи и Дейвид Грейс, който преодоля Ючън Уан с 10:6, а в това време извади китаеца от международния тур.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР