Световният No.1 и легенда в тениса Роджър Федерер (Швейцария) победи

...
Световният No.1 и легенда в тениса Роджър Федерер (Швейцария) победи
Коментари Харесай

Федерер победи Григор Димитров и спечели турнира в Ротердам

Световният No.1 и легенда в тениса Роджър Федерер (Швейцария) победи най-хубавия български тенисист Григор Димитров на финала на АТП шампионата в Ротердам и завоюва купата на конкуренцията с 6:2, 6:2. 

Мачът продължи 58 минути и с него Федерер взе 97-ата купа в кариерата си, откакто 10 години по-младия от него Григор сподели, че му влияе обстоятелството да се изправи пред този мощен и прочут противник. Гришо стартира обещаващо и игра добре в първите четири гейма, но до там. Той въпреки всичко завоюва 300 точки и ще бъде още веднъж №4 в международната класация от идната седмица.

Това бе най-големият мач на Григор от началото на годината. Благодарим му за вълнението, което ни дава със спортните си участия.

36-годишният Роджър Федерер е в забележителна форма, за която могат да му завидят всички негови колеги. В началото на 2018 година той завоюва 6-а купа от Откритото състезание на Австралия (Australia Open) и продължава да изумява на корта. За да се класира за финала в Ротердам, нямаше никакви проблеми да победи италианския деец Андреа Сепи.

Активът му победи против Григор към този момент е седем на седем. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР