Световният и двукратен европейски шампион по вдигане на тежести Карлос

...
Световният и двукратен европейски шампион по вдигане на тежести Карлос
Коментари Харесай

Карлос Насар си пожела: Дано ЦСКА е шампион

Световният и повторен европейски първенец по повдигане на тежести Карлос Насар пожела шампионска купа на обичания си ЦСКА. 19-годишният гений даде обещание, че при първа опция ще посети мач на " алените ".

" Еуфорията от втората ми европейска купа към този момент поотмина. Няма по какъв начин, предстоят нови надпревари и би трябвало да се съсредоточвам върху тях. И по този начин до Олимпиадата. Програмата ми от тренировки и надпревари е доста наситена и тъкмо заради тази причина не мога да отида на мач на ЦСКА в този момент. Ето, имах покана да участвам на дуела с Ботев (Враца) на " Васил Левски ", само че не съумях.

Дано тази година тимът вземе купата. При първа опция ще отида на стадиона, с цел да го поддържа. Но не знам по кое време ще е това. Сега упражнявам за доста значим дуел от Бундеслигата на Германия. Моят клубен тим Хайнсхайм има решителен двубой за влизане в Първа Бундеслига против Дортмунд тази събота. В петък хвърча за Германия. След това наред е последната олимпийска квалификиция - в Пукет, Тайланд. Там също ще се опитам да стана първи. Тя е наложителна за присъединяване и там ще са най-хубавите в моята категория до 89 кг ", показа 31-кратният международен рекордьор във всички възрастови групи в щангите пред " Мач Телеграф ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР