Световните новини от днес имат нова доминанта освен войната -

...
Световните новини от днес имат нова доминанта освен войната -
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Световно по време на война и война по време на световно

Световните вести от през днешния ден имат нова доминанта с изключение на войната - Световното състезание по футбол в Катар. То бе намерено с къса и стилна гала, стартира и първият мач - на домакините против Еквадор. В Клуб Z е вашата цялостна стратегия за телевизионните предавания на шампионата, а можете да разберете и за какво Карим Бензема ще го пропусне. 

Една международна тематика, която мина съвсем незабелязана у нас - конференцията на Организация на обединените нации по климата в КОП27 в Шарм ел Шейх, Египет. Резултатите ѝ разочароваха Европа с ниската си амбициозност. 

В България кипи предизборна агитация на фона на заявления за потребността от компромис и държавно управление. От ГЕРБ извадиха аферата " Джемкорп " и в това време споделиха, че са подготвени да отсрочат със седмица приемането на измененията в Изборния кодекс. Политическа партия отхвърли обвиняванията, че държавното управление на Кирил Петков в действителност не е прекратило меморандума за 1 милиарда лв. вложения с подозираната в съветски връзки корпорация.

Туитър подвигна възбраната си върху Доналд Тръмп - 52% от потребителите поискали това в допитване, проведено от новия притежател на обществената мрежа Илон Мъск.

А президентът на Съединени американски щати Джо Байдън стана на 80 години - първият държавен глава в досегашната история на Съединени американски щати, достигнал тази възраст на поста си. 

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР