Светлана Василева се е пристрастила към разкрасителните процедури и ефектът

...
Светлана Василева се е пристрастила към разкрасителните процедури и ефектът
Коментари Харесай

Светлана Василева Си Клъцна Носа Като На Майкъл Джексън

Светлана Василева се е пристрастила към разкрасителните процедури и резултатът от тях е почнал да се трансформира в недостатък. След следващата промяна носът на Гущеровица е съвсем като на Майкъл Джексън.

Плеймейтката интензивно се гласи за сватбата с милионера Християн Гущеров, която ще бъде в разгара на лятото. Вероятно с цел да е неотразима в най-важния ден от жвота си, тя е решила да поправя своя нос. Това надалеч не е първото посегателство на изящен хирург към дихателния й орган.

Той към този момент няколко пъти е пилен и рязан и в този момент или експертите не са се справили със задачата да го разкрасят, или тя е поискала от тях прекалено много. След поправката носът на бъдещата госпожа Гущерова е почнал да клони към изгубване.

Приятелите й даже се тормозят, че в случай че не спре да го реже, ще свърши като Краля на попа, който си отиде от този свят обезобразен.

Говори се, че в резултат на непрекъснатите корекции на носа Светлана към този момент мъчно диша с него. Именно по тази причина устата й в множеството случаи е полуотворена, написа „Уикенд“. Според осведомени ринопластиката е най-сложната интервенция в естетическата хирургия и постоянно резултатът от нея е затруднено дишане. Именно това бил скритият проблем от корекциите на Василева, за който тя не желала да признае обществено.

ГУЩЕРОВ-СТАРШИ НЕ ИСКАЛ И ДА ЧУЕ ЗА СВЕТЛАНА ВАСИЛЕВА

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР