Светлана Гущерова и семейството й минават през истински кошмар през

...
Светлана Гущерова и семейството й минават през истински кошмар през
Коментари Харесай

Светлана Гущерова призна: Християн изкара тежко Ковид-19!

Светлана Гущерова и фамилията й минават през същински призрачен сън през последните няколко седмици
Светлана Гущерова и брачният партньор й Християн минават през същински призрачен сън през последните няколко седмици, когато се срещат с Ковид-19. Въпреки че са се изолирали, подлият вирус не подминава и тяхното семейство.

В особено изявление Светлана споделя, че откогато се е появил Ковид-19 тя е контактувала с доста заболели хора, само че чак в този момент се е заразила. „Откакто съществува Ковид аз непрестанно съм в контакт с заболели хора. Дори по време на втората ми бременност пътувах с най-хубавата ми другарка до морето, след което вечерта ми се обади разплака, с цел да ми каже, че е с позитивен тест. Не се заразих тогава, имала съм и други близки контакти с коронавирус болни“, разкрива госпожа Гущерова пред show.blitz.bg.

„Но преди четири-пет седмици пътувахме фамилно до Боровец и Хриси стартира да се оплаква, че не му е добре. А там бяхме малко хора, тъй като заобикаляме да се виждаме с огромни компании, съвсем на никое място и не вървим. Особено Християн е доста изолиран откогато съществува вирусът. Не сме пътували на никое място на отмора, с цел да можем да се пазим.

Прибирайки се от Боровец, взехме един тест за Хриси за негово утешение. Оказа се, че е болен. Вкъщи започнахме да вършим проби на всички, аз и бебето също изкарахме позитивен резултат“, споделя още Светлана.

„Мислех си, че съм „желязната лейди“ и мен в никакъв случай няма да ме хване, само че истината се оказа друга. Дъщеря ми не се болести и я изолирахме с майка ми. Докато ние тримата се лекувахме в нас, Хриси доста тежко го изкара. Най-много ме успокояваше фактът, че очевидно на бебето нищо му няма“, разкрива Гущерова.
 Светлана Гущерова и фамилията й минават през същински призрачен сън през последните седмици сн. Инстаграм
Светлана Гущерова и фамилията й минават през същински призрачен сън през последните седмици сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР