Светът се смени благодарение на мощта на интернет. За съжаление

...
Светът се смени благодарение на мощта на интернет. За съжаление
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Който иска да търси враг в лицето на Америка, винаги ще го намери

Светът се смени с помощта на мощта на интернет. За страдание към този момент не знаем по кое време и къде може да се случи подобен нискобюджетен тероризъм.

Това сподели пред камерата на БТВ някогашният ни дипломат в Съединени американски щати Елена Поптодорова. "Европа пропуща огромния въпрос за съдружника си. Тя е вторачена във вътрешните си проблеми. Който желае да търси зложелател в лицето на Америка, постоянно ще го откри, само че това не оказва помощ на никого. Истината е, че Америка е в по-малка степен на застрашеност от нас. Там има обвързаност към система и нация, за разлика от тук, където има обвързаност към личностите. Там, като приказват за страна, споделят нация - най-хубавият състезател на нацията, а не на страната. В Америка сигурно ще продължат да отиват хора, а не да си потеглят ", сподели още тя.

"Този атентат няма да повлияе върху следствието против Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила за съветската интервенция в последните избори. Този атентат ще отшуми, тъй като това е желанието на хората там. По-важна е тематиката за "зеланата карта ". Проучване демонстрира, че съвсем няма терористи, които да са влезнали със "зелена карта ". Не мисля, че лотарията ще бъде неразрешена, само че сигурно ще има промени ", допусна Поптодорова.

"Атентаторът сигурно е имал обществени, публични и душевен проблеми. Най-вероятно не се е чувствал социализиран. Със сигурност се и радикализирал. само че да се върнем на Тръмп. Той демонстрира двоен стандарт към "зелената карта " и законите за владеене на оръжие. Днес отново е имало пукотевица и двама души са згинали. Тръмп мълчи за оръжието, само че желае да анулира "зелената карта ". Америка сигурно ще успее да се запази и да запази личния си интерес ", приключи Поптодорова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР