Майка тийнейджър е арестувана, след като се твърди, че е

...
Майка тийнейджър е арестувана, след като се твърди, че е
Коментари Харесай

Майка тийнейджър изпрати „снимки на как тъпче главата на бебето“ в болничен заговор, за да види дали „бившият ще се върне“

Майка младеж е задържана, откакто се твърди, че е направила фотография по какъв начин тъпче 10-те си глава на месечно бебе в опит да завоюва още веднъж някогашния си сътрудник.

Алиша Бреа, на 18 година, от Холивуд, Флорида, беше арестувана и упрекната в едно обвиняване в свирепост към дете, откакто изпрати смущаващото изображение на другар и татко на детето. Служители от офиса на шерифа на окръг Брауърд дадоха отговор на позвъняването на 911, направено от другарка на Бреа на 9 май, която сподели на ченгетата, че са й изпратени фотоси, на които Бреа " тъпче " дребното си дете.

Според полицията отчет, Brea беше помолена да подпише формуляр за единодушие, с цел да разреши на чиновниците да търсят в телефона й и да четат нейните известия. След като са направили подробно претършуване на телефона й, служителите на реда са намерили фотографията на Бреа, стъпваща върху лицето на детето си.

Прочетете повече: Майка зад решетките, упрекната в побой над осиновения си наследник от Хаити, 4, до гибел в „ превръщане на стомаха ' злоупотре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР