Светът е футбол. Всички говорят и мислят за играта. Сърцата

...
Светът е футбол. Всички говорят и мислят за играта. Сърцата
Коментари Харесай

Теодора Стефанова: Балканска държава ще е изненадата на Мондиал 2022

Светът е футбол. Всички приказват и мислят за играта. Сърцата туптят и чакат с неспокойствие започването на Мондиал 2022 година Експертът във футболните прогнози е известната врачка на Берлускони - Теодора Стефанова. Българката има свое футболно предаване в Италия и постоянно е посетител в медиите като коментатор на срещите. Потърсихме госпожа Стефанова да показа с читателите ни какво можем да чакаме от Световното състезание в Катар

Бихте ли споделили с нас кои страни ще бъдат любимци на Мондиал 2022г?

- Сблъсъците сред страните ще бъдат огромни, всеки ще желае доста добре да се оправи и ще има много напрежение. Ще има доста контузени и няма да съумеят да създадат по този начин дълго чаканото си показване. Ще изпъкнат Бразилия, Аржентина, Франция, Германия и Англия. За огромна жал Италия не съумя да се класира, което изненада всички.

Ще има ли изненади на шампионата?

- Малка балканска страна ще успее да стигне доста напред в класиранията. Всички ще я разискват и ще е огромната изненада на Мондиала. Ще обърка много от проектите на огромните страни фаворитки и целия свят ще я запомни.

Кои футболисти ще бъдат голмайстори?

- Французинът Килиан Мбапе ще е един от голмайсторите на Световното. Също по този начин и англичанина Райан Кент. Те ще се показват доста добре и целия свят ще приказва за тях.

Можем ли да чакаме някакви интриги и кавги на Световното?

- Определено интригата ще е сред Лео Меси и Кристиано Роналдо. И двамата ще създадат всичко допустимо да се загатват единствено техните имена на Световното състезание и ще има конкуренция посред им кой е най-хубав. Съдиите ще бъдат много подложени на критика и ще има доста абсурден случай с даден арбитър. Цял свят ще запомни и разяснява абсурда.

За първи път се организира Световно в арабска страна. Там всички знаем, че законите им са стоманени по отношение на алкохол и дами. Ще съумеят ли да се оправят с организацията?

- Световното състезание е доста чакано със пристрастеност от всички почитатели и от класираните страни. В Катар са създали съвършена организация, с доста камери и доста средства. Но все пак ще има кавги сред обособени страни, тъй като няма да спазят техните закони, изключително по отношение на алкохола. Всички ще разясняват това. Скандала ще е величествен.

Нека поговорим малко и за родният футбол? Ще реализира ли България международен триумф скоро?

- България ще се класира на идващото Европейско състезание и ще стигне до финала. След време ще ги забележим и класирани на Световно състезание. Ще имаме доста почитатели и ще се появят доста нови и положителни футболисти, за които всички ще приказват.

Какво бихте споделили за Лудогорец?

- Лудогорец е тим, който се потвърди в годините. Той набира от ден на ден почитатели и доста пари се влагат в тима. Те ще стигнат до Европейската лига и ще вдигнат купата до две години. Ще основат доста здрав и обединен тим, ще има доста нови попълнения. Лудогорец ще реализира доста и другите страни ще имат огромен почит към тима, когато играят с тях

Автор: Сибила Кусева

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР