Свалянето на килограми определено е нещо, което всеки иска да

...
Свалянето на килограми определено е нещо, което всеки иска да
Коментари Харесай

С този японски метод свалих 13 кг и 12 см от талията си само за 2 минути на ден! (ВИДЕО)

Свалянето на килограми несъмнено е нещо, което всеки желае да реализира с минимални старания. Затова и постоянно прибягваме до диети, като се надяваме, че като поставим еднократни старания, килограмите ни ще намалеят и няма да се постанова да вършим нищо друго. Днес ви представяме един извънредно забавен метод за намаляване, а точно като дишаме. Методът става известен с помощта на японския артист Мики Риосуке. Лекар му предлага да прави извършения за дишане, с цел да облекчи болките в гърба си, а скоро Мики открива, че този японски способ му оказва помощ и да отслабне.

Той твърди, че с това елементарно упражнение, което лишава единствено 2 минути на ден, за 2 месеца е свалил цели 13 кг. Този японски способ на дишане има някои особености, само че е доста елементарен за съблюдаване. Актьорът назовава тази техника диета „ дълго дишане “.

Ето и какво би трябвало да създадем.

Заставаме прави, като слагаме единия си крайник пред другия. Тежестта на тялото се поема от задния крайник. Също по този начин е значимо да стегнем седалищните си мускули. След това в продължение на 3 секунди поемаме надълбоко мирис, като в същото време подвигаме ръцете си. Следващата стъпка е да издишаме въздуха за 7 секунди, като спускаме ръцете си. Важно да използваме и коремните си мускули в усилието. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е техники за намаляване, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР