Суперзвездата на Националната баскетболна асоциация ЛеБрон Джеймс поиска да има

...
Суперзвездата на Националната баскетболна асоциация ЛеБрон Джеймс поиска да има
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс поиска да има свой отбор в Лас Вегас

Суперзвездата на Националната баскетболна асоциация ЛеБрон Джеймс изиска да има личен тим, който да играе в Лас Вегас.

37-годишният Джеймс приказва пред медиите за желанието си един ден да има собствен клуб в столицата на хазарта след провалянето на неговия Лос Анджелис Лейкърс със 115:119 от Финикс Сънс в мач, който се игра точно там.

" Знам, че Адам сега е в Абу Даби, само че съм сигурен, че той чете деликатно всяко изявление и всяка информация, която идва от играчите в НБА ", сподели Джеймс, който се обърна непосредствено към комисаря на лигата Адам Силвър.

" Адам, аз желая да имам тим тук. Благодаря ти ", добави Джеймс.

Силвър в действителност е в Абу Даби, където тази седмица ще се играят два контролни мача сред Милуоки Бъкс и Атланта Хоукс. Той неведнъж е приказвал за проекти за увеличение на броя на тимовете в НБА от 30 до 31 или 32, само че това може да се случи само след промени в груповия трудов контракт.

" Тук има най-хубавата почитател база в света и бих бил доста благополучен да имам собствен тим тук в някакъв миг. Това би било необикновено ", сподели още Джеймс.

В проекти на НБА влиза уголемение на лигата, като тя би могла да има собствен тим в Лас Вегас, както и да възвърне франчайза на Суперсоникс в Сиатъл.

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР