Суперзвездата на Барселона и аржентинския национален отбор Лионел Меси вече

...
Суперзвездата на Барселона и аржентинския национален отбор Лионел Меси вече
Коментари Харесай

Меси: Ако не спечелим Мондиала, ще ни изгонят

Суперзвездата на Барселона и аржентинския народен тим Лионел Меси към този момент гледа към Световното състезание в Русия, което стартира след по-малко от три месеца. Предстоящата пауза за националните тимове даде мотив на предаването La Cornisa на America TV да зададе въпроси на Лео по отношение на “албиселесте”, написа "Sportal ".

“Дано създадем огромен Мондиал. Очакваме да изживеем нещо сходно на 2014 година, само че с друг край. Ако не спечелим Световното, ще желаят от всички нас да напуснем националния отбор”, съобщи Ла Пулга.

“Изумително е, че на всички места по света желаят купата да е за Аржентина. От всички краища на света ми пожелават триумф на Световното и ми стискат палци, впечатляващо е наистина”, показа той. Номер 10 разяснява и смяната в играта си: “Сега се пробвам да не съм подобен лакомец, да не приключвам всяка офанзива. Движа се на разнообразни позиции и се пробвам да съм в помощ на отбора”.

Меси за следващ път не скри огорчението си от живота в Аржентина. “Страдам доста от обстановката в Аржентина. Най-много ме боли, че там няма сигурност за хората. На улицата те убиват за един часовник, за колело или за мотор. Кражби има на всички места по света, само че в Аржентина не можеш да се разхождаш умерено. Когато бях дребен, ние децата играехме свободно на улицата. Сега е невероятно това да се случи”, с смут разяснява Лео.

Запитан за живота си след професионалната кариера, Меси сподели: “Истината е, че не зная какво ще върша. Всички споделят, че е доста мъчно и имам вяра, че е по този начин. Бих желал да върша всичко, което не съм могъл да върша поради специалността си. Истината е, че не зная къде ще живея”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР