Супер сериозен съм, написа предприемачът в профила си в TwitterКомпания

...
Супер сериозен съм, написа предприемачът в профила си в TwitterКомпания
Коментари Харесай

Илон Мъск: Започвам бизнес с бонбони!

Супер сериозен съм, написа предприемачът в профила си в Twitter

Компания за бонбони е идващото предизвикателство на Илон Мъск

Следващият важен план на Илон Мъск – най-коментирания американски бизнесмен – е компания за бонбони, заяви самият той на страницата си в обществената мрежа Twitter.

„ Стартирам компания за бонбони и това ще бъде необикновено “, написа Илон Мъск в Twitter. За да разсее подозренията, че се майтапи, милиардерът твърди, че е „ супер сериозен “ в желанието си да сътвори сладкарска компания.

Мъск е замесен в голям брой огромни планове и не слиза от страниците на медиите. Напоследък обаче се ускоряват рецензиите към него, най-много поради загубите, които генерира компанията за електрически автомобили Tesla.

През последното отчетно тримесечие Tesla записва загуба от близо 800 млн. $, или по към 9 млн. $ дневно! По този мотив в медиите се появиха заглавия, че компанията „ изгаря “ по 6000 $ на минута, които акцентират неефективността в работата й.
още по тематиката
Мъск развива също галактически планове посредством компанията SpaceX с концепция да колонизира Марс в обозримо бъдеще, а посредством Boring Company желае да построи супербързи транспорни тунели.

Най-успешното начинание на Илон Мъск към този момент обаче си остава платежната система PayPal, към която той се причисли с друга своя компания и съумя да я развие до първокласна световна услуга. По-късно Мъск продаде каузи си в PayPal и се посвети на рисковани планове.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР