Супер новина за Калоян от „Фермата” Танцьорът е вторият сигурен

...
Супер новина за Калоян от „Фермата” Танцьорът е вторият сигурен
Коментари Харесай

Калоян е вторият сигурен финалист във Фермата

Супер вест за Калоян от „ Фермата” Танцьорът е вторият сигурен финалист в шоуто София, България 13 Дек. 2017, 22:11 4898 прочита 17 коментара 1 от 1 От гласуването на церемонията за избор на втори финалист в предаването „ Фермата” стана ясно, че таньорът Калоян ще се бори за огромната премия от 100 000 лв. на огромния край. С болшинство от цели девет гласа от петнадесетте дали своят вот някогашни участници, Калоян е идващият сигурен участник след Яни, който ще гледаме онлайн на 17 декември в последната са сезона борба.

След като разбра за успеха, танцьорът благодари откровено на всички, които са дали своят вот за него и са го подкрепили и се впусна в дълга тирада, която си е заречен да каже, в случай че стигне до край. Калоян доста държеше да не икономисва съответно на Алек някои думи, тъй като футболистът постоянно го нападаше и наскърбяваше. Преди време, когато Калоян изпрати Алек на ратайския бряг и надлежно го избра за дуелист, Алек му пожела да отиде на край с три дами. Но ориста си споделя думата и събитията се обърнаха. В момента влюбеният футболист е на полуфинал напълно обкръжен от дами.

А когато Калоян изпрати Станислав за дуелист, Алек още веднъж ядосано го атакува, че баба му и дядо му са отгледали внучка, а не внук. По този мотив момчето от Попово извади книгата на Васил Левски, която всички фермери получиха като подарък и изчете любилия си откъс от нея в отговор на това, което му е споделил футболиста: „ Аз, Васил Лъвский в Карлово роден, от българска майка левент аз роден, не щях да съм турски и никакъв плебей,същото да виждам и на милий род”.

Като разяснение Калоян добави, че Левски и неговите съвременици са държали извънредно доста на родното си място и семейство. Танцьорът доста почита това, само че не счита, че Алек има такава ценностна система. Калоян добави, че няма да спре да приказва за фамилията си, макар мнението на останалите, тъй като за него фамилията е най-важното. Алек продължи да атакува Калоян, само че не получи опцията да довърши, тъй като останалите фермери поддържаха скромното момче от Попово.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР