Sunions, сорт лук без сълзи“, за който дистрибуторите твърдят, че

...
Sunions, сорт лук без сълзи“, за който дистрибуторите твърдят, че
Коментари Харесай

Пускат в продажба нов сорт лук без сълзи

Sunions, вид лук " без сълзи “, за който дистрибуторите настояват, че не кара готвача да плаче, ще бъде в определени магазини от идната седмица, оповестява " Индипендънт “, представен от БГНЕС. Марката, която е пусната на пазара в Съединени американски щати, съобщи, че са били нужни повече от 30 години за развъждане на по-малко лютящи сортове лук, с цел да се откри вид, при който изпаренията, отделяни при рязане, не са задоволително мощни, с цел да провокират сълзи в очите.

" Много хора са се опитвали да схванат по какъв начин да спрат да плачат при рязане на лук: посредством заледяване на лука, накисване във вода, рязане по избран метод, потребление на лъжица - описът е безконечен, само че за жалост, зеленчукът към момента ви кара да плачете. Сега всичко това се промени, с помощта на създаването на " Sunions от BASF ", споделя Насир Ахмед, управител " Потребители и клиенти " в отдела за зеленчукови семена на BASF в Обединеното кралство.

Sunions съобщи, че нейният лук не е генетично модифициран, а единствено отглеждан. Компанията съобщи, че ароматът му се развива по друг метод от този на другите типове лук.

Sunions към този момент се продава в Америка, само че не е признат добре от всички. В критика от 2018 година, оповестена във в. " Вашингтон пост ", се споделя, че главите са " задоволително сладки, с цел да можете да седнете и да ги ядете като пуканки и нямат съвсем никакъв мирис ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР