СУ Свети Патриарх Евтимий е с най-добрите резултати от проведеното

...
СУ Свети Патриарх Евтимий е с най-добрите резултати от проведеното
Коментари Харесай

Пловдивско училище е на първо място в областта при малките матури

СУ " Свети Патриарх Евтимий " е с най-хубавите резултати от извършеното национално външно оценяване за 4 клас освен в град Пловдив, само че и в цялата област. Това демонстрират направените разбори от по този начин наречените " дребни матури ". В уеб страницата на образователното заведение е оповестена информация, съгласно която междинният триумф на четвъртокласниците е отличен 5.52, което значи, че те са показали  83% успеваемост.

Ето какво написаха от образователното заведение:

Блестящо показване на нашите четвъртокласници на НВО по БЕЛ и математика през образователната 2021/2022 година. През тази образователна година 80% от явилите се четвъртокласници на НВО – БЕЛ  са с отлична оценка, а 47% са с отлична оценка по математика, като 6-ма възпитаници са с оптимален брой точки – 100, а 41% от четвъртокласниците са получили отлична оценка и на двата изпита.

По НВО – БЕЛ междинният триумф за учебното заведение е отличен 5,80, т.е. имаме 87,10% успеваемост, а по НВО – математика  е мн. добър 5,23, т. е. 78,48%  успеваемост.

Средният триумф за нашите четвъртокласници на НВО 2022 година  е отличен 5,52, т. е те са показали  83% успеваемост, което ни подрежда на първо място на НВО в IV клас сред  учебните заведения в Пловдив и региона.

Поздравления за всички четвъртокласници, техните класни ръководители – Димитрина Билева, Велка Славова, Мариела Недялкова, Юлия Муховска и учителите в ГЦОУД – Величка Шилева, Василка Петрова и Катерина Данаилова!

В края на образователната година на децата бяха връчени и удостоверенията за приключен 4 клас в двора на учебното заведение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР