Студенти мериха циците на кандидатките в конкурса "Мис Естествен бюст"

...
Студенти мериха циците на кандидатките в конкурса "Мис Естествен бюст"
Коментари Харесай

Студенти мериха циците на Мис Естествен бюст /снимки 18+/

Студенти мериха циците на кандидатките в състезанието "Мис Естествен бюст ", който се организира в дискотека в Студентски град, написа в. "Телеграф ".
Победителката обаче се оказа, че е първата носителка на купата от 2009 година - Светлана Динкова. На тазгодишното събитие тя още веднъж съумява да завоюва журито и утвърждението на всички присъстващи в нощния клуб. Разкрепостена, дръзка и артистична, брюнетката показва забележителни умения на сцената, а еротичния й танц подвига гостите на крайници.
Измерването на гръдната обиколка била най-интересната част от вечерта, изключително за студентите, които имали достойнството да оповестят резултатите, разясняват в мрежата. Макар ласките и целувките сред дами да са присъщи на тези състезания, очевидци настояват, че случилото се може да се характеризира с думи като долнопробност и циничност, само че не й да се дефинира като еротика.
Голямата премия за Светлана е основна роля в нов български филм с работно заглавие "Луда конкуренция ". Тя ще се превъплати в шпионка, чийто живот виси на косъм.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР