Стресът е с нас през целия ден, той е около

...
Стресът е с нас през целия ден, той е около
Коментари Харесай

Чувстваш се стресиран!? Изхвърли тези 5 неща от дома си

Стресът е с нас през целия ден, той е към нас даже и в дома ни. Няма по какъв начин да разчитаме да се освободим от него, в случай че не създадем някои промени сами.
Често мислим, че стресът се провокира от фактори, които не зависят от нас, само че сами не се сещаме, че ние подреждаме  личния си дом и предизвикваме появяването на напрежението даже и там. Стресът може да се наслои освен в организма ни, само че и в домашната конюнктура. Благодарение на това положение, защитните сили на организма доста отслабват и ние сме предразположени към всевъзможни болести.
Кое вкъщи предизвика усилването на напрежението?
Хаосът
Ако си внушавате, че хаосът, който сами сте основали в дома си, нервира единствено погледа ви, доста се лъжете. Той оказва влияние върху здравословното ни положение, повишавайки равнищата на стрес. Натрупаните не измити съдове, разпилените по дивана облекла, детските играчките по пода – всичко това ни товари доста, само че не го осъзнаваме.
Усиленият тон на тв приемника
Много хора пускат тв приемника да работи, до момента в който вършат нещо друго, просто, с цел да не е безшумно. Ако активността ни е шумна, не чуваме добре звука и го усилваме оптимално.
Целият този разхвърлян звук нервира мозъка и усилва равнищата на стрес в организма. Ако гледате нещо с интерес и звукът е естествен, няма да има този отрицателен резултат.
Вредна храна
Напълняването нормално е в резултат на напрежението, който ни тормози непрестанно. Вредната храна, която консумираме всекидневно, повишава  напрежението в тялото като го принуждава да натрупа мазнини.
Ако се увеличи приема на здравословни витамини и минерали, непотребното тегло бързо ще изчезне и стресът ще се редуцира.
Огледала
 10 метода да преборим напрежението 10 метода да преборим напрежението
Стресът е на всички места към нас. Но по какъв начин да го преодолеем и да заживеем още веднъж в естетика със себе си? Вижте 10 метода да преборим напрежението:...
Огледалата са отлично допълнение за интериора на вашия дом, само че се оказва, че работят стресиращо. Те са ни нужни, с цел да знам по какъв начин изглеждаме преди да прекрачим прага на дома. Определено всеки се нуждае от сходен коригиращ взор преди излизане.
Ако не харесвате тялото си, обаче, или нещо съответно във външния си тип, огледалата към вас ще ви работят повече напрягащо, в сравнение с успокояващо. Препоръчително е да махнете някои от огледалата в дома си. Можете да ги заместите с други потребни аксесоари за дома.
Разхвърляно легло
Сутрин няма време за нищо – душ, кафе, облекла, грим, даже и за закуска едвам смогвате да се вредите, по кое време да оправяте и леглото?
Този хаос в спалнята ще ви посрещне и в края на работния ден като се приберете. Тази панорама работи зле.  Според осведомени, разхвърляното легло покачва напрежението в организма и краде силата.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР