Стрелба е открита по време на спецоперация във вилното селище

...
Стрелба е открита по време на спецоперация във вилното селище
Коментари Харесай

Стрелба и взривове по време на спецоперация край Москва

Стрелба е открита по време на спецоперация във вилното населено място Вешки край. Екипи на Федералната работа за сигурност и съветското Министерство на вътрешните работи са се пробвали да задържат мъж, обвинен в трафик на оръжие, само че той се барикадирал в дома си, хвърлил две гранати и разкрил огън с автоматизирано оръжие по чиновниците на реда, оповестява ТАСС.
В резултат на гърмежите е избухнал пожар. По време на откриването на стрелбата в къщата е имало трима възрастни и дете, които са родственици на заподозряния, оповестяват източници от спецслужбите. По информация на ТАСС в един миг детето и още двама души са напуснали къщата, предава dir.bg.
 Руската полиция обискира свързани с Ходорковски офиси Руската полиция обискира свързани с Ходорковски офиси
Руската полиция претърси офиси на придвижване и медия, свързани с опозиционера в заточение Михаил Ходорковски, съобщи БНР. Властите влязох...
Според източник от спецслужбите става въпрос за Владимир Барданов, роден през 1960 година, който е общоприет шеф на компания за търговия на едро и дребно и има строителна компания. Полицията е посочила на брачната половинка на обвинения правосъдна заповед за оглед на жилищните пространства. В този миг Барданов почнал да стреля от прозорец на къщата с автоматизирано оръжие и хвърлил две гранати.
По отношение на Барданов са били извършени няколко изпълнителни производства, в това число за данъчни отговорности за 148 хиляди рубли. Сега селото е отцепено, а силите на полицията и Националната армия са разполагат към къщата. Следственият комитет към този момент е образувал дело на база обстоятелството, че мъж е разкрил пукотевица по чиновници на ФСБ и Министерството на вътрешните работи. По тези обвинявания стрелецът го чака пожизнен затвор. Очевидец на събитията споделя, че мъжът, разкрил стрелбата, има и персонален зоопарк с тигри, мечки и рис в лятната си вила. Според събеседника на ТАСС мъжът е построил къщата преди към 10-15 години, само че не е общувал доста със съседите си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР