Страстите в парламента се нажежиха до червено. Депутатите се възползваха

...
Страстите в парламента се нажежиха до червено. Депутатите се възползваха
Коментари Харесай

Депутатите се разгорещиха, Цвета Караянчева опитва да успокои страстите

Страстите в Народното събрание се нажежиха до алено. Депутатите се възползваха ловко от дебатите за вота на съмнение и започнаха да се атакуват. От парламентарната естрада националният представител от левицата Георги Свиленски упрекна сътрудника си от ГЕРБ Спас Гърневски за договорка по време на неговия мандат като кмет на Пловдив, обвързвана с доставката на рейсове „ Волво ” за потребността на градския превоз в града под тепетата. „ Някои сътрудници подвигнаха кръвно, зачервиха бузите. Г-н Гърневски го стяга чипика от една седмица, че не е могъл да вземе нищо по време на приватизацията ", сподели Свиленски и загатна, че е нужно медицинските лица да се намесят и да прегледат сътрудниците му в потребност.

„ Г-н Свиленски, тук един ваш сътрудник се опита да приказва лъжи. Дадох му седмица да се извини. Изрекохте грандиозна неистина, против която има доказателства на българския съд, която освен не е ощетила общината. Ако не се извините до 3 дни, ще отидете в съда. Не съм разрешил на комунистически лъжци да злоупотребяват с името ми”, съобщи в отговор Гърневски.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева на собствен ред опита да успокои разгорещилите се народни представители и ги прикани да бъдат градивни в дебата и да не доближават до персонални нападки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР