Страшен е скандалът, избухнал в Русия, след като най-голямата звезда

...
Страшен е скандалът, избухнал в Русия, след като най-голямата звезда
Коментари Харесай

Адски скандал в Русия! Известен актьор обяви: Правих с@кс с Филип Киркоров, той беше жената!

Страшен е абсурдът, избухнал в Русия, откакто най-голямата звезда на Федерацията - Филип Киркоров, бе махленски, че е правил с@кс с прочут техен артист. За това призна не различен, а самият артист - Алексей Панин, който в никакъв случай не е крил, че си пада и по двата пола.

Панин даде шокиращото си изявление пред една от най-гледаните журналистки - Ксения Собчак и разкри потресаващи за имиджа на Киркоров неща. Като това, че Филип самичък е потърсил за връзка Панин и е пристигнал на уговорената им " интимна среща " с бяла тузарска кола.

Всичко е било конкретизирано и изяснено авансово, споделя Панин, тъй че не се е наложило двамата да губят време в пояснения, позор, свалки и прочие. Било е с@ксуална спекулация, в която Киркоров е бил в ролята на... дамата.

" Аз бях в мъжката роля, в случай че би трябвало да обясня случилото се обстоятелствено. Не беше зле. Нямаше и да опиша за това в никакъв случай и на никое място, в случай че не бяха актуалните ни политически разлики с Филип ", сподели Панин, чието изявление със Собчак е гледано към този момент от три милиона фенове.

Разбира се, Киркоров е отвън кожата си, на успокоителни и мигновено е заел своите юристи, които да се заемат с Панин и проблема. Официално от него още няма изявление, чака се занапред.

Тагове: Филип Киркоров Русия Алексей Панин Ксения Собчак
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР