Страсбург се наложи с 1:0 над Метц в скучно дерби

...
Страсбург се наложи с 1:0 над Метц в скучно дерби
Коментари Харесай

Страсбург излъга Метц в дербито

Страсбург се наложи с 1:0 над Метц в скучно дерби на района Гранд Ист във Франция, което се падна в 6-ия кръг на шампионата.

Гостите стигнаха до триумфа с попадение на Мухамаду Диара в 83-ата минута и събраха 10 точки, които ги изкачиха на 4-о място, на една точка от 3-ия Монако. Домакините останаха 9-и с 8 пункта.

Според вестник Фигаро, всички бързо ще не помнят този мач, с изключение на може би Патрик Виейра и последователите на Страсбург. Световният първенец от 1998 година, който дойде в Страсбург това лято, ще се наслаждения на този триумф, защото е първи за него над районния противник в 123-ото дерби на Гранд Ист. " Ако търсим шоуто, би трябвало да отидем на различен стадион, защото тази среща беше скучна и идеална за начало на неделната сънливост ", обърна се към публиката уеб сайтът на ТF1.

За Страсбург това е трети триумф през сезона и първи като посетител. Но триумфът пристигна и много инцидентно, защото преди гола удари съвсем нямаше и двата тима като че ли се бяха примирили с нулевото тъждество.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР